Αφοί Ι.Γκουντόπουλοι-Κ.Βούζας Ο.Ε.
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων καινούρια & μεταχειρισμένα

Αναζήτηση

Μάρκα
Μοντέλο
Κατηγορία

Η εταιρία ΑΦΟΙ Ι. ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΙ – Κ. ΒΟΥΖΑΣ ΟΕ δραστηριοποιείται στον χώρο του after market και των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το 1986. Συνεργάζεται με τις πιο μεγάλες επώνυμες εταιρίες της Ελλάδος και του εξωτερικού. Προμηθεύει ένα μεγάλο αριθμό συνεργείων, καροσσερί και ηλεκτρολογείων με ανταλλακτικά παντός τύπου. Εισάγει από πολλούς οίκους και εργοστάσια του εξωτερικού. Σήμερα μπορεί να προσφέρει ανταλλακτικά ευρωπαϊκών, ιαπωνικών, κορεάτικων και αμερικανικών αυτοκινήτων σε άριστη ποιότητα. Διαθέτει ένα σημαντικό stock και μια ευρεία γκάμα σε ανταγωνιστικές τιμές. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη εμπειρία μας αποτελούν την εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Οι πωλήσεις μας απευθύνονται όχι μόνο στους συνεργάτες μας αλλά και σε κάθε καταναλωτή, με αποστολή τους σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Αναζητήστε μέσα από την πλήρη γκάμα που διαθέτουμε, ανταλλακτικά για το δικό σας αυτοκίνητο. Η βάση δεδομένων της εταιρείας μας περιλαμβάνει χιλιάδες κωδικούς ανταλλακτικών για όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Παρόλα αυτά, αν τυχόν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Για τη δική σας ασφαλέστερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση, παρακαλούμε να μας γνωρίζετε τα στοιχεία και τον αριθμό πλαισίου του οχήματος σας. Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε είδους συνεργασία.